Einsatzort: Velika Gorica

DEKRA zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 47.000 djelatnika i ima urede u više od 50 država svijeta.

Za potrebe našeg klijenta tražimo motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji:
iOS Developer
Einsatzort: Velika Gorica

Naš klijent Neostar Lab traži zaljubljenike u svijet automobila s mid/senior razinom iskustva u razvoju native iOS aplikacija.

Mislite da ste savršen spoj ta dva svijeta?

Pošaljite nam svoj životopis i ostvarite prvi korak prema sudjelovanju u izradi platforme koja je zasad jedinstvena u svijetu, a s potencijalom postavljanja novih standarda u industriji. Više o samoj aplikaciji (a i ljudima koji vode projekt) na linku: https://novac.jutarnji.hr/novi-svijet/zaboravite-oglase-i-kupnju-macka-u-vreci-imate-2-tjedna-da-ga-vratite-bez-objasnjenja/8388812/

Projekt se izvodi u suradnji sa Spanom, a Neostarov agilni tim trenutno broji 8 developera i 2 developera nativnih aplikacija. Pozicija je full-time, a mjesto rada Velika Gorica: http://bruketa-zinic.com/hr/2017/07/17/rabljena-vozila-u-inovativnom-dizajnu-prodaje/

Očekuju se skorašnja dodatna zapošljavanja u IT odjelu te je ovo dobra prilika za rast i razvoj kako se i sama platforma bude razvijala i širila, prvo na hrvatsko, a zatim na EU tržište.

Može se raditi i preko vlastitog obrta, bruto plaća je 20000 kn.

Naravno, faktor „zaljubljenika u aute“ nije isključiv, javite se i ako zadovoljavate „samo“ tehnička znanja.


Bewerbungsfrist: ausfüllen bis ...
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, ostale prijave pohranjujemo u DEKRA bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju.